ERIK HASSLE SPELAS FÖR FULLT

jag får aldrig nog av den killen, perfection.
Ehh1_98548416_large

DU KOMMER ALDRIG ATT FÅ SE MIG SVAG

JAG TÄNKER ALLDELES FÖR MYCKET. hela mitt huvud är som en torktumlare gaaaaaah jag orkar inte.
Och nu när jag inte orkar tänka mer är det bara en svenska uppsats som ska skrivas och skickas in, SKJUT MIG.

DAGENS BÄSTA.

det finns 365 dagar om året för att göra läxor.
Om man tar bort alla söndagar, blir det 313 dagar kvar, och finns det ca.
50 dagar när vädret är för varmt för att göra läxor, då är det 263 dagar kvar, och såklart sover vi minst 8 timmar varje dag, vilket motsvarar 122 dagar per år.
Sedan finns det 141 dagar kvar.
Och varje dag använder vi minst en timme på oss själva, då blir det 15 dagar på ett å
...r. Vi ska också äta och dricka, det tar ca 2 timmar per dag, vilket är 30 dagar totalt.
Nu har vi 96 dagar kvar. Och för att utvecklas, måste man gå ut och röra på 2 timmar per dag och 2 timmar att köpa nya kläder (vi växer ju), och det tar 92 dagar.
Så vi har 4 dagar kvar. Och efter som vi är människor vi är nog sjuka minst 3 dagar per år. 1 dag kvar!

- OJ, just det, jag har ju födelsedag också, jag har inte tid att gör läxor!


Nu kryper jag ner i sängen för att aldrig gå upp igen, är sinnesjukt trött måste jag säga. Och imorgon ska jag ta tag i lite saker, det är bara ett måste.
sen börjar morgondagen med matteprov också, mycket roligt. Taggar med lite hassle sålänge, godnatt! ♥
Tumblr_lrwmpxw6s21qao621o1_400_large
/weheartit/

I'M INTO FREE FALL

trött och sliten tjej här efter en go balett lektion, nu blir det duschen och sen träffa oscar, nice.

h.e.l.t.s.j.u.k.t.v.a.d.j.a.g.s.a.k.n.a.r.d.e.n.s.o.m.m.a.r.e.n

STILL I'M DYING WITH EVERY STEP I TAKE, BUT I DON'T LOOK BACK

är så galet trött idag att jag inte ens förstår vad jag själv tänker, har tagit igen någon timmes sömn men är om möjligt ännu tröttare nu.

ett avsnitt av paradise hotel danmark är på medans jag bara tar det lugnt och försöker få ordning på mitt trötta huvud. snart ska jag försöka slita mig upp ur min underbara soffa och ta mig bort till tonår, ska vara lite ledare där idag, mysigt!

JAG ÄR HÖGT ÖVER MOLNEN

/oslagbar helg/

KONFALÄGER

har precis kollat färdigt på en väldigt fin film, water for elephants. om ni inte har sett den, se den!! otroligt fin film.

Imorgon runt nio åker jag på läger med mitt härliga konfa gäng, kommer tillbaka på söndag igen med en massa bilder och annat fint! ha det så bra så hörs vi ♥

HV71, HASSLE, MAGGIO <3

åh vad härligt att hv vann nu, då känns ju allt lite bättre lixom. Hassle och Maggio spelas i lurarna medans jag lägger mig ner för att sova, fint.


DET KÄNNS FORTFARANDE. SÅ NEJ, TIDEN LÄKER INGA SÅR.

även jag kan säga smarta saker ibland, för det är så galet mycket sanning i dem orden.

OM DET SPELAR NÅGON ROLL, SÅ FÖRSTÅR JAG DIG BÄTTRE NU.

sitter och pluggar lite på engelskan medans Melissa Horns nya album hörs i bakgrunden. har verkligen börjar gilla henne, så speciell, och riktigt grym tjej med bra texter.

men nu ska plugga färdigt och sedan kolla på slutet av bonde söker fru.

LET THE RAIN WASH AWAY ALL THE PAIN

igår fyllde min blogg ett år, fränt.

Nu är jag hemma efter dansen och en dag med Felle. så nu sitter jag i min as sköna soffa med paradise hotel på datorn och en godispåse bredvid mig. inte en enda läxa heller, hur fint!?!
gammal härlig sommar bild, åh vad det skulle sitta fint med sommar nu....

I CAN'T DO THIS

går och lägger mig med hassle i lurarna, det behövs just nu. jag tänker alldeles för mycket, jag känner alldeles för mycket.

TRÖTT Å GLAD

gårdagen var riktigt bra, och rolig. vilka as fina vänner jag har, så himlans grymma!
men nu drar jag ut en snabbis och snackar lite med felle, sen ska jag inte lyfta min rumpa från min soffa på hela dagen, är så jädrans trött.

I HATE THIS PART RIGHT HERE

roligt att när jag kom till skolan idag så kom jag på att jag inte hade någon svenska, alltså hade jag inte behövt sitta uppe till tolv och läsa skiten igår, smart, riktigt smart.

förövrigt så har det varit en kanondag idag, cyklade med några kompisar och köpte godis efter skolan - sen hängde vi lite hos alle, sen drog vi ner till Haga och kollade lite på tjejernas match, så nu är jag bara hemma för lite käk och värktabletter (min mun dödar mig, bokstavligt talat, har så himlans ont i käften) sen åker jag ner och träffar lite härligt folk igen, fin fredag.

PLUGGAR IHJÄL MIG

efter nästan två timmar är båda matte läxorna klara, bara kemi och en halv svenska bok kvar. skjut mig.

TANDLÄKARN

min mun är såhäääääääääär stor efter mitt tandläkarbesök, hela jag känns helt uppsvullen haha.
Men har haft en massa problem med tanden den senaste tiden, men värk och illningar och massa skit, så nu fixade dem det sköööönt! Tanden är iof helt enorm och jätteful, men jag har ju en tand iaf. eller något som ser ut som en tand.

vill inte visa för mycket av min fula tand, haha

men skolan var ju chill eftersom jag bara hann med två lektioner, men nu består resten utav dagen av plugg. 2 matte läxor, 1 kemi läxa och en halv bok att läsa ut tills imån - jadu, så går det när man skjuter upp plugget. lyckat tilda, lyckat.

LUNCH

Är hemma en snabbis för att hämta glömda skolböcker och få i mig lite käk, men nu drar jag mig tillbaka till skolan igen, puss!

DON'T BE CARELESS. JUST CARE LESS.

nu drar jag till syrran, hon ska hjälpa mig med att raka skallen. det syns knappt att jag har en sidecut längre så långt som håret är där ;-)
sover där inatt också, hyffsat nice!

YOU CAN TAKE MY BREATH AWAY

Mitt huvud säger att jag borde duscha, att jag måste plugga, att jag måste städa och att det vore bra att få lite mat i magen.
Men min kropp är helt slut och vill bara ligga och inte göra någonting. och av någon anledning känner jag för att lyssna på min kropp ikväll.

BALETT

nu drar jag till baletten, taggaaaaad!! vi hörs när jag kommer hem ♥

WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS

känner att hela jag är uppochner idag, mycket känslor och tankar som ska få plats i mitt lilla huvud.
snart sprängs hela jag i tusen bitar, så innan det händer ska jag ta och lugna ner mig och sätta på en film. det blir bra det.


AWESOME

ännu en grym kväll - livet rullar på hur fint som helst nu. äntligen går det bra, ä-n-t-l-i-g-e-n


GLAD

grym kväll med grymma människor. det här var precis vad jag behövde efter all skit.

'

hemma från minnescermonien nu, det kan nog ha varit det finaste och värsta jag någonsin har gjort, och talet som dem läste upp - så fint. Då grät jag så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.


FELLE <3

drar till felle nu, och sover där inatt. imorgon åker vi upp till kinnarps och är med på stefan-dagen, en minnessermoni åt stefan.
hoppas att ni har det bra, vi hörs ♥

.

ska försöka sluta tänka så mycket och lyckas få in lite biologi i huvudet, jag är sådär taggad på att gå till skolan imorgon, men det är ett måste.

-

plågar mig själv genom att kolla på det här
http://smallpigart.se/show/annastefan/
det finns fan ingen rättvisa i världen, inte någonstans.

tankar och känslor i överflöd, alldeles för mycket sorg

Ända fram tills igår har jag trott på ödet - allt händer av en anledning. Men inte längre, jag kan verkligen inte förstå det här, att du, denna fina människa bara ska försvinna, vara borta föralltid. Jag känner mig helt tom. hela dagen har varit så full av sorg och ledsamhet. Hela staden, hela hockey-världen har verkligen sörgt idag.

Att aldrig mer få se dig göra din glädje kullerbyttor efter en vunnen match, att aldrig mer få se dig ta dem där otroliga räddningarna som ger än gåshud, det gör så jävla ont. Det känns så fel att du fick sluta ditt liv såhär, du var värd så mycket mer. Han har två söner, som ska få växa upp utan en far. det är så orättvist att jag inte kan förstå det.

Stefan Liv - alltid saknad, aldrig glömd

.

tror inte jag riktigt har insett förens nu när jag kollade på nyheterna vad som verkligen har hänt eller vad det innebär, shit. kan inte sluta gråta, det här är så overkligt.

VID KINNARPS



som mamma sa: "Stefan Liv och Johan Davidsson har lixom varit Hv, nu är halva Hv borta"

.

struntar i om jag är sjuk - nu åker jag ner till Kinnarps för ett sista avsked till Liv ♥

<3

br />kommer fortfarande ihåg den här dagen, jag var sju år och var där med alla mina syskon. Efter att jag hade varit där den dagen var han min nya idol, bara för att han sjöng den här coola låten, haha.
herregud jag kan inte fatta att han inte finns mer.
men har har gått hem nu, jönköping stolthet ♥

stefan liv <3

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13588166.ab

ligger på soffan och gråter, trodde inte att jag skulle reagera så stark. men helt sinnes vad sjukt det här är. hoppas, med allt jag har, att han inte var med. och är samtidigt ledsen över alla andra som dog, så hemskt att sånt här händer.

update: det är bekräftat att han var med på planet, och att han inte överlevde. fina stefan liv, och de andra 37 unga talangfulla människorna som dog på planet, så sorgligt.
r.i.p ♥


SMILE BITCH

min dag har varit fullspäckad, länge sen jag hade mycket att göra känns det som.
vaknade med världens halsont - pallrade mig till skolan iaf, sprang tre km på idrotten (min hals mådde as bra efter det, smart!) sen var det en massa andra lektioner, skynda hem efter skolan, Axel sumpar maten så jag fick cykla mega snabbt in till stan utan att ha ätit något på hela dagen, springer in till danslektionen (första gången på baletten idag, det var awesooome) hade as kul, cyklade hem, dödshungrig, dödstrött, dödsont i halsen. träffade felle, snackade med henne. cyklade hem i typ 569 km/h och slängde i mig massa mat. sockerkaks bak och lagom mycket plugg, sen idol.
och nu (bokstavligt talat) dödar min hals mig. och min förkylning, haha den ska vi icke snacka om.
så ingen skola för mig imorgon - men massa mys, film och kanske lite plugg. hyffsat niiiicee ändå.

DET KOMMER ALLTID VARA VI

JAG ÄR REDAN SKOLTRÖTT. vad är det här? Tilda, börja plugga. ok????
blir så trött på mig själv. hur svårt kan det va? pepp-talk till mig själv.......

PERFECT

halleluja vilken låt, erik, du är kung!
fast måste nog säga att ellie goulding är rätt grym hon också... hehe

SE DEN, BARA SE DEN


så fin video, så fin.

NÅGOT JAG LÄRT MIG ÄR ATT ALDRIG TA NÅGOT FÖR GIVET, MAN FÅR DET MAN GER

åh, min hals döööödar mig!!!!! te, halstabletter, ipren, alvedon inget hjälper. låter som en jävla kråka. haha
o-r-k-a-r inte vara sjuk nu..

Men annars är det fint med mig, det är as fint väder ute också, hur nice!? (nu när jag mår dålig, haha typiskt) men lite longboard och sånt blir det nog iaf, jag tänker inte sitta in när det för en gåns skull slutar regna ;-)

fast först blir det frulle och ett avsnitt av paradise hotel!

saknar redan ihjäl mig efter sommar, hur ska jag klar mig  ändå tills nästa sommar innan jag får hänga på en strand hela dagen igen?? bara 278 dagar kvar......

JAG HATAR ATT JAG ÄLSKAR DIG, OCH JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG HATAR MIG

sitter i sängen med datorn i knäet och ska snart sätta på en go film. dagen har spenderats med hilda, goooooa unge! åkt longboard, stekt pannkakor och suttit ute i gräset och snackat, riktigt nice.

nu blir det film, snacka i skype och sova, vanlig lördags-kväll typ ;-)

LOVELY SUMMER

eftersom jag inte har så värst stor foto-inspiration i det här typiska svenska äckel vädret så får ni en sammanfattning av min helt jävla as grymma sommar.
,
tre dagar efter skolavslutningen satt jag och fem as goa personer på en buss mot Tallnäs, fulla av förväntningar på ett as bra sommarlov som skulle starta med ett grymt kollo. det där med kollot raserades direkt när vi kom dit, men herrejisses vilken vecka vi fick på tallnäs - med skratt, gråt, ilska, besvikelse, upprymdhet och en hel drös av andra känslor. vårat mål var att vara irriterande, bete oss precis så som vi kände för och bryta så många regler som vi kunde, och vilken vecka det blev med den inställningen. alla galna saker vi hittade på, alla sånger vi sjöng, allt uno vi spelade och allt tjejsnack.  ni är så jävla bra.




och hur arga vi än hade varit första dagen så gick vi nog alla hem med ett leende på läpparna efter ett lyckat läger,
för det går ju inte ha annat än roligt tillsammans med er.
.

sedan försatte sommaren och grillning på gånglåten blev en lyckad grej som hände mer än en gång, och det var lika roligt varje gång


sena sommarkvällar, grill och fina vänner. det är liiiiiivet!

To be continued...........