MAKE THIS DAY WHAT U WANT IT TO BE /mister hassle

Ligger i soffan och lyssnar på erik hassle, snart blir det grillning och ikväll är det eric saade som gäller! Kommer bli en grym dag :)

I HELSINGBORG

Erik hassle igår var så galet bra, så överlycklig över att felle tog med mig hit, för gårdagen var oslagbar! Nu ligger vi i soffan och vilar, lyssnar på musik och läser. Nice!

HASSLE <3

@ rix fm festivalen å erik hassle med felle, underbart!

BUSY

resten av sommarlovet kommer bli helt jävla fantastiskt för min del. Imorgon drar jag till helsingborg på festival med felicia, sen när vi kommer hem sover jag bara hemma en natt, sen ska jag campa med Lina i Götebörg, gå på Liseberg och en massa! Efter det kommer lite folk ut till mig på Visingsö och tältar där, hur nice??
Och den tolfte åker min family på semester - sen ska jag bara träffa en massa härligt folk den sista veckan av sommarlovet, och flyttar hem till Jönköping då med! Så kommer ha fullt upp, alltså ingen uppdatering ;)
älskar dig så galet mycket min fina unge.

Men nu får ha det sjukt bra resten av sommarlovet, så börjar jag blogga på riktigt igen när skolan börjar! slängkyss till er!!

FOTOSNACK

sitter och kollar igenom arkivet på bloggen, heeeelt sjukt hur mycket jag har utvecklat mina fotokunskaper. I början tyckte jag att jag var as grym, och bilder som denna----->  (tryck för större) var helt otroligt bra. haha, nu fattar jag att dem bilderna som faktiskt lyckades bli helt ok, bara var ren tur. och nu förstår jag även hur svårt det är att bli bra på det här, och hur sinnes mycket man måste öva och plugga innan man blir bra.
Va på Elgiganten innan idag också och kikade runt på lite objektiv och grejer. Blir nästan lite ledsen när jag ser hur dyrt allt är, det kommer ta evigheter för mig att bygga på min kameraväska. Objektivet jag vill ha kostar lite mer än 5.000, och sen behöver jag ett nytt minneskort, det kostar runt 400, och uv-filter kostar några hundra det också. alttså behöver jag spara ihop runt 6000:- vilket är sjukt mycket pengar för mig....... men fram tills jul (åtminstonde) så får jag nöja mig med mitt 18-55mm objektiv å det duger väl ;)

WE'RE ALWAYS LOOKING FOR SOMEONE THAT CAN MAKE US LAUGH OR SMILE BUT IN THE END WE FALL FOR THOSE WHO MAKE US CRY

har varit en fin dag på stan, fick med mig en as snygg bikini hem bl.a!
Men nu är jag ensam hemma och uttråkad igen.

LINA

nu ska jag gå och lägga mig, min fina tjej (läääänk) kommer in till jkpg imån, så det blir stan, massa shopping och en as mysig tjejdag!
förövrigt så är det här nog en utav mina bästa bilder - lätt den bästa porträtt bilden iaf. så fin är hon!

NOBODY SAID IT WAS EASY

åh, hinner ju aldrig uppdatera här.... knappt fota heller. Det är surt som satan - men har en massa annat för mig hela tiden nu, har träffat en massa folk den senaste tiden och knappt varit hemma. ska åka och träffa felle och lite andra snart igen, sover i jkpg med dem inatt sen drar jag ut till Visingsö imorgon igen!
Kommer inte bli riktigt uppdatering förens när skolan börjar, om en månad. åh vad sjukt, typ 4 veckor kvar av sommarlovet - ångest here I come!

jag vågade aldrig hålla din hand, vi är inte sånna som i slutet får varann

Tumblr_lonpci69wv1qfrf7do1_500_large
det där + rött - D-R-Ö-M-H-Å-R-E-T!

ullared

har varit bort heeeela dagen, åkte hemifrån runt åtta och kom hem för en timme sen ungefär - så nio långa timmar tillbringades på Ullared! lite väl länga för min del, men mamie hittade tydligen en jävla massa saker haha
Även jag fick med mig en del hem - meganice! lite kläder, lite godis, lite smink, ännu mer godis, en fet jacka (!!) mera godis, nagellack, massa godis, värk i benen och ännu mer godis, feeeeet dag.
nu ska ni slippa mitt  fjortis-språk, har'e fint!

torka tårarna för de gamla tiderna - le för dem nya.

inte en enda människa hemma i jön(öde)köping - så jag sitter ensam hemma och kollar på prison break, men det funkar det också.

Insekter?


forever never comes around

kom precis hem från ett kvällsdopp men världens finaste solnedgång - mega nice!
(lägg märke till att det var ett till helt blom-fritt inlägg!! framsteg?)

perfect

kom precis hem från en lång tur med cykeln och kameran, kändes fint att bara cykla runt i naturen helt ensam. Sjunga hur högt man vill på en åker full med blommor samtidigt som man plåtar en massa konstiga djur och växter, sitta nere på en öde strand och fota en massa stenar och vatten, sen bara sitta på en liten ihopsnickrad sak som tydligen skulle vara en bänk, kolla ut över vattnet och bara va för sig själv en stund - det är livet!



ännu mer blommor......

hemma från syster igen, lite små död - men nu blir det prison break!
ehm ja, jag gillar blommor.....

ny design -check!

efter några timmar av huvudvärk och pyssel är jag äntligen färdig med designen! har ändrat headern minst 10 gånger men nu är jag faktiskt sjukt nöjd! (om ni inte kan se designen, tryck f5 så borde det funka!)
nu drar jag till syrran och har det fint!

you only live once. but if you live it right, once is enough.

är hemma i Jönköpng igen och stannar här tills på lördag, sjukt surt eftersom det inte är en enda jävel hemma. Så jag får väl sitta och ruttna framför datorn eftersom regnar hela tiden i detta land.

Måste dra ner till stan och hitta lite kläder och grejer innan vi åker till visingsö igen, det är väl det enda roliga jag ska ha för mig på tre dagar..... :)

-


FLOWERS


Never give up

satt igång vårat mega sega internet idag igen, fint det! Händer inte allt för mycket i mitt liv just nu, men det är riktigt gött faktiskt. hängt med Lina och Erica nästan varje dag den senaste veckan - awesome! Vi skulle egentligen fotat en massa idag med det blev inte så tyvärr... men ni har en massa fina bilder att se fram emot sen iaf ;)
eftersom internetet är så segt som det är - så får det duga men en bild

Every thought of you is glorious

sitter i biblioteket som ligger typ 100 meter ifrån våran stuga där jag kom på att det faktiskt fanns en dator med fungerande internet - lycka!! Så efter några timmar av facebook, bloggar, bilder och min goa spotify spellista ska jag pallra mig tillbaka till huset, godis och twilight känns ganska lockande i kväll.. :)


Fiske

eller det blev väl inget fiske eftersom vi inte fick någon fisk, men trevligt var det ju iaf.