SJUKLING

Idag tycker jag mest synd om mig själv och glider runt i min Onepiece och glor på Big brother. Att börja lovet
som sjuk är absolut ingen höjdare men jag får väl skylla mig själv efter att ha varit ute och aprungit i regn med en förkylning.

Igår var jag på min livs första anställningsintervju och jag håller tummarna, hoppas och tror att det gick bra. Ett sommarjobb skulle verkligen sitta fint nu. Min fina Iphone har äntligen kommit nu också, tyvärr så fick jag en svart trots att jag beställt en vit men jag ska väl inte klaga. Iphone som Iphone lixom.

DAGBOKSUTDRAG

Som Cassie så fint sa: Jag kan inte hata er.

Jag kan inte hata er, för tiden med er var den bästa i hela mitt. Och trots att jag saknar er så otroligt mycket att det gör ont i hela mig så måste jag bara inse att ni är borta och tacka för tiden jag ändå fick, för att ni gjord dem där månaderna till dem bästa i mitt liv.

YOU'VE GOT IT WRONG IF YOU SAY OUR LOVE IS GONE

Idag är jag mer sovande än vaken. Dessutom så har min hals bestämt sig för att strejka rejält men trots det har min onsdag varit bra. Lite lunch på Donken med mina två favoriter gjorde min dag otroligt mycket bättre och att sedan sluta innan ett var inget minus det heller. Snart är det konfa men innan det ska jag kolla på en hel hög med big brother avsnitt. Hoppas ni har det bäst.


YOU CAN HATE BUT NEVER BREAK ME

DYmg7A on Make A Gif, Animated Gifs
Kärlek. Äkta kärlek.

LONGBOARD


Glidit runt på min fining hela dagen och väntar nu på att Felicia ska pallra sig hit, så ska vi plugga ihjäl och sedan hänga lite på tonår. Grymt med måndag faktiskt, den här veckan kommer bli läskigt bra.

MINA GOINGAR

Min fina Felicia kommer cyklande utan mitt fönster och springer in med ett par gryma short sådär helt spontant. Tackar för att jag har en sådan vän. Hon är så bra.

Sedan messar syrran och ger mig en hel kasse med ap-snygga kläder. Så nu blev min garderob helt plötsligt lite bättre än vad den var imorse. Tack igen goingar!


Imorgon invigs även brädan till skolan, ååh. Älskar den av hela mitt hjärta.

LEDSEN

Ikväll är verkligen en sådan kväll då jag bara hatar livet mest av allt.

HON DEN DÄR FELICIA

Igår hälsade sommaren på i Jönköping och jag och Felicia tog oss en promenad i skogen och hittade vårens första vitsippor, knäppte även några bilder på finingen och kände bara att livet ägde rätt allmänt. Hon är bra hon, riktigtjävlaasbra.

LOADED

Gruset är borta från Jönköpings gator och jag är lyckligaste tjejen i staden.

MARIO-SKOR


Mina fina älsklingsskor fick bli lite snyggare med nya skosnören, älskar färg, så det blir fint som satan!

Nu har även baletten kommit igång på riktigt då vi har börjat sätta ihop dansen som vi ska dansa på Spira i vår. Håller tummarna för att allt ska gå som det ska men nu känns det faktiskt riktigt bra. Fick ett "Du kan gå hur långt som helst" idag och det var verkligen vad jag behövde. TackTackTack.


DAGBOKSUTDRAG 2012-02-17


Mitt hjärta ligger utspritt lite överallt och jag försöker desperat att hitta alla delar för att bli hel igen men det känns inte längre möjligt. Känner mig tom utan "er" men jag vet också att det inte finns någon väg tillbaka till det som har varit.

Kämpar emot lusten att börja gråta och tänker att allt ska bli bra tillslut. Allt blir alltid bra i slutändan, eller hur?

JAG FATTADE ALLT OCH INGENTING DÄR DU STOD PÅ DEN TRASIGA MATTAN BREDVID OKÄNDA SKOR

Har blivit frågad om jag kan fortsätta med mina "dagboksutdrag" och självklart! Men då kommer jag att byta ut datum & namn och kanske ta bort/lägga till några meningar för att ni inte ska förstå allt. Min dagbok är ju ganska privat ändå.

Imorgon är det back to school som gäller för åttorna i Ljungarumsskolan, och jag är lite kluven till detta, har saknat folket som attan men att praoa är typ 3miljoner gånger bättre än att hänga där. Men vi får se hur det blir, det brukar ju bli ganska bra.

I MIGHT NOT BE EVERYTHING YOU EVER WANTED, BUT I'M ALWAYS GOING TO BE MORE THAN WHAT YOU DESERVE

Säger hej och välkommen hem till min lilla fining Loaded Dervish som blev min för 3300:- i torsdags. Värd varenda litet öre men då Jönköpings gator är fyllda av cirkus 5000 ton grus så får jag vänta ett tag innan jag börjar köra med min nya bebis.
Men visst är den fin? och visst är ni avundsjuka på mig? borde ni va iaf. Jag kommer glida runt på den här goingen hela våren/sommaren/hösten. Herrejisses, jag kommer bli ballaste tjejen i staden.

SPRING


Våren är här på riktigt och jag har lust att börja hoppa runt av glädje. Fick grymma besked på praon, baletten går übermegabra, en Iphone 4s är på väg hem till mig och imorgon ska jag köpa en longboard. Känns lite som om livet äger riktigt hårt och att jag flyger runt på moln. Ja, lite sådär känns det.

SVARTVITTFOTO: jag REDIGERING: jag UTRUSTNING: Canon eos 1000d + EF 50mm f1.8

Två söta saker i svartvitt.

JAG VET HUR DU FUNKAR, JAG KAN DIG UT OCH INNANTILL, SÅ HÄLSA DITT HJÄRTA ATT ALLT ÄR SLUT

Spenderade 8 långa timmar på Ullared igår, helt sinnes. Men fick med mig massa fint, en lila klocka, WESC-hörlurar, skit söt, vit, stickad bikini, hängslen (äntligen! som jag har letat) underkläder, en t-shirt å lite annan små skit.


Nu sitter jag i mina übersnygga hörlurar och dunkar Norlie & KKV blandat med Skrillex. Snart blir det teater och sedan lite häng med finingarna Felle & Julia! Fint som attan.

LITAR INTE PÅ NÅGON OCH ALLT ÄR HANS FEL

Har behövt en liten paus härifrån, behövt koncentrera mig på mitt liv och allt som händer hela tiden.


I helgen fick Anna Ternheim mig att vilja börja gråta för att hon var så fantastiskt bra på sin konsert i Borås. Min fina syster bjöd med mig dit och tack vare henne så kan jag nu bocka av "se Anna Terheim live" på min innan-jag-dör-lista.

I måndags började även praon på polkapojkarna i Gränna, och jisses vad det äger! Käka godis hela dagarna samtidigt som jag lyssnar på massa go musik (Erik Hassle, hehe) och slår in polkagrisar för glatta livet. Personalen är hur goa som helst och jag trivs som satan. Hoppas ni har det bra goingar!

I SKUGGAN AV SOLEN

Om cirkus 40min tar jag 101an mot Gränna för att möta upp mina fina vänner Lina och Erica och spendera dagen/natten med dem. Känns bra och det känns som om jag behöver komma bort ett litet tag, även om det bara är 5 mil bort. Har även klarat av sista skoldagen på över två veckor och ännu ett Kemiprov. Nu tar jag nya tag för prao, känns underbart.
Den sista bilden har gått och blivit min ny favorit. älskar tonen i bilden. älskar motljus. älskar vår. kärleeeek.

I STADEN DEM KALLAR JÖNKÖPING

Där har jag levt hela mitt liv, där har jag gjort världens sjukaste grejer. Där har jag sagt mina första ord och där har jag fått min första kyss. Där har jag upplevt mina bästa minnen och där har jag mått så otroligt bra. Men ändå kan jag inte sluta längta tills den dag då jag äntligen ska få flytta härifrån. Den dag då jag inte längre kan kalla Jönköping för mitt hem.

I EN ALLDELES FÖR STOR TRÖJA

Har trippat runt i mammas stora och så otroligt mysiga tröja, klarat mig igenom den jobbiga torsdagen och ett engelska prov. Imorgon är det också sista dagen i skolan på två veckor innan jag ger mig ut på prao, om jag mår bra? bäst.