jag kommer aldrig, aldrig, glömma vad du gjort

j-o-b-b-i-g  d-a-g!!!! har gått/joggat sammanlagt 1.4 mil idag, ridit och cyklat en del på det också. duktigtjej_97 här!

bilder från idag - sliten tjej på sista bilden med världens goaste dojjor!
Nu, blir det till att krypa ner i sängen och aldrig gå upp igen, satan vad underbart

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

har lite sådär smått panikångest över skolavslutningen, sådant där stort tjejproblem, men vad fan ska man ha på sig??
har testat hela min garderob flera gånger om idag i hopp om att något ska se tillräckligt fint ut, men just nu passar inget känns det som, probleeeeeeeem......
ska gå ner och fixa lite oboy, så känns allt säkert mycket bättre sen! ;)

-

jag har dem finaste, galnaste och knäppaste vännerna som finns, och jag älskar dem så satans, galet mycket!

It makes me feel so lonely I could die

har varit en as seg dag idag, känner mig inte på topp alls, ont i halsen å förkyld och massa sådan skit nu. men annars har helgen varit as bra! firade syrran som fyllde år i fredags, sen drog jag och grillade med massa nice folk, sov hos Oscar med honom och frankin sen, haha var helt dryg där, på lördagen mådde jag as dåligt och låg i sängen till två, sen gick jag hem. väldigt roligt sällskap och så ju :) resten av helgen har jag nästan bara sovit
folk tog en jäkla massa bilder med min kamera där iaf
och Oscar tog den här bilden och blev så jäkla nöjd att han snackade om den hela dagen typ (nejdå jag överdriver inte) och snäll som jag är lovade jag att lägga upp den här så vad gör man inte?
såååå fin ju, haha kul hade vi iaf!

hey baby, I think I wanna marry you

fint att det är elva små ynkliga dagar kvar i skolan nu och att det är fredag imorgon. blir en as lugn helg, drar kanske ut lite till visingsö och sen blir det en massa häng med härligt folk, weeei vad härligt!!

det är inte hur man har det, det är hur man tar det

Har varit sur hela dagen känns det som, inte en aning om varför så ta inte åt er om jag har varit sur på er, haha är sådan ibland ;) iof var jag skit arg på ridningen, as trött på min lärare som bara gnäller och allt gick åt helvete där idag, Men nu ska jag sova och det är en ny dag imorgon med tonår och grejer med mina fina tjejer!

hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

känner mig inte på topp just nu, känns som om jag håller på att bli sjuk eller något. är så förbannat skoltrött också, tack för att det inte är så många veckor kvar iof, men har prov imorgon och ett på torsdag, engelskan är ganska lätt men i fysiken är det hel tomt. Jag har inte börjat plugga till något av dem heller och har absolut ingen motivation alls för att göra det. jag behöver lite lov och ledigt nu tack!
ska ta och ladda ner en bra film ist så får vi se om jag orkar plugga något efteråt, annars får det väl gå som det går

FOTOTÄVLING

jag är med i en tävling hos ----> ANNNAIZ med temat vår. med en reflexskärm i valfri färg som vinst, hur underbart skulle inte det vara att få!?
så om ni skulle vara så sjukt snälla och kika in där och rösta på min bild, nr16, så skulle jag bli supermega glad ska ni veta! tack på förhand små gulleungar ♥♥
tävlar med den här bilden (som jag har visat nu typ tusen ggr)

jag fattade allt och ingenting där du stod på den trasiga mattan bredvid okända skor

bra spelat Sverige, bra spelat.
suttit framför tv'n och glott på världens sämsta hockey match, haha pinsam juuu
har inte fotat på länge, har ingen inspiration nu när det har varit sådant tråkigt väder, men vitsipporna får funka!
ska fixa naglarna nu, sen blir det bums i säng, dööds trött!

you kissed my lips and you saved me

satan vilken rolig dag det blev igår, hur fint som helst!! så skönt att bara sitta och snacka, flamsa och skratta med världens finaste vänner!
det blev en riktigt tjejkväll med massa tjejsnack :)
& lille eric kom ju trea också!?!?! hur bra är inte de då?!
idag står det städning, träning och massa plugg på schemat, så det lär bli fullt upp med det. ska även svänga förbi syrran och gratta henne ikväll!

hästar och annat trevligt

kom precis hem från hilda nu, har varit två aaaaas goa dagar där fulla med hästar, foto, å en massa shopping. underbart!
red en hopplektion för henne idag och blev en lång uteritt igår, skitkul :)
och ikväll blir det tjejkväll med massa härligt folk, kommer bli en awesome helg det här!

Allt var svävande men nu så ser jag klart

tänk att det var ett år sen idag. det känns så overkligt på något sätt, samtidigt som om det känns som om jag har levt i det här i hela mitt liv, så känns det som om det har gått så snabbt, jag har ändå klarat mig förvånansvärt bra, men jag antar, att det här är bara början.

och jag vet att jag aldrig riktigt visar hur mycket allt stöd jag har fått betyder, men utan er, så hade det här aldrig gått såhär bra. utan er hade jag aldrig någonsin orkat vara den personen jag är idag. så tack alla, från er som har sagt att ni lyssnar, och att ni finns, och till mina närmaste vänner, som har stöttat mig hela tiden, jäg älskar er, så otroligt mycket, hur sällan jag än säger det.

I don't understand the things that you say anymore

skit go dag, igen. känns som livet är på topp just nu, fett!

wooork!

hur nice är de inte att man har skaffat sommarjobb nu då???? ö-v-e-r-l-y-c-k-l-i-g

det här är värt att dö för - jag tror mitt hjärta blöder


j a g  ä l s k a r  m i g  s j ä l v  s å  h å r t  i b l a n d .   f y f a n  v a d  j a g  ä r  b r a  ä n d å!

Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Varit en hur go dag som helst! hängde med några kompisar till Rocksjön efter skolan och tog årets första dopp, de va fint de! Senare när jag var i stallet så blev det världens åsk väder, å en blixt slog ner i ridhuset, haha asså helt sjukt vad rädda alla blev, och hästarna skenade runt å var allmänt galna, lite underhållning så där i all vanlighet.
sitter med världens fetaste godis påse i knäet nu också, min fina lillebror köpte den medan jag var i stallet, han är snäll ibland ju :)

galet

studsmattan eller balkongen..... hm, svårt val!
normala vänner jag har å så...

I want a perfect moment

vädret är så jäkla underbaaaaaaaaaaart! drar ut och lägger mig i solen snart, men först blir det pannkakor!

vitsippor och annat trams

fick ett ryck av att springa ut i skogen och ta en header bild med en massa vitsippor, och så blev det! tog cyklen upp i skogen med stativet på ryggen och kameran i handen, traskade upp en bit där solen sken sådär lagom mycket och började ta lite kort med kameran på stativet, kände mig lite små fånig när jag stod där bland alla vitsippor och posade framför kameran när det gick förbi en och annan människa.... men fina bilder blev det iaf.
och fula....
skojar inte när jag säger att jag har 150st bilder när jag står där bland blommorna och posar.... tönt.

I still believe, that things happen for a reason

sitter ute i solen med nymålade tår, gulligt

You're on your knees, beggin' please

är hemma från skolan nu och det är hur underbart väder som helst ute! blir nog till att gå och och lägga sig i solen en stund, lovley!

musse pigg


visingsö 2

(tidsinställt)









nu är det ny header på g också!

det är något stort på gång

as go helg, fam tills nu. kommer bli en sjukt seg dag full med massa städ och tråkigheter, fast jag funderar på om man kanske ska skita i det och hänga med lite kompisar i stället? låter galet lockande..
massa bilder från visingsö med fellebooi!
loveu!

Visingsö

Sitter på visingsö med felle nu, känns hur fint som helst att va här! Nu vet ni vart jag är iaf, uppdaterar ikväll när jag kommer hem.

/tävling/

såg en tävling på en grym fotoblogg som jag har följt ett tag nu och tänkte att det skulle vara hur fint som helst om jag vann en reflexskärm där!
jag tänkte tävla med den här bilden
som jag tog till bildprojektet i skolan där vi också hade temat vår.

I can't stop 'cause I'm having too much fun

felleboooi hänger med mig ut till visingsö imorgon och stannar där tills söndag - freaking perfect! kommer bli hur gött som helst, bara hänga på en strand/brygga och snacka, fota å massa nice hela kvällen, (jag planerar våran kväll här det är helt ok va??) kommer bli en skit fin helg!

just nu är inte allt lika kul däremot, sitter med en fet tyska bok i knäet och försöker trycka in massa elaka glosor i huvudet som bara vägrar stanna där. Har nämligen prov imorgon och jag är ju ute i god tid med pluggningen och så som vanligt!
men Hassle är räddaren i nöden just nu.....
typisk visingsö bild, haha, kärlek till den bryggan!

I just say, "what the hell"

as go dag, men nu blir det en dusch och lite käk, sen känns sängen ganska lockande faktiskt..

hold your head down and pray that it won't last

livet rullar på, ibland i en ond cirkel, ibland i en god. jag umgås med mina vänner, skrattar, skojar, och lever livet. ibland känns det underbart och ibland känns det skit, ibland är jag någonstans mitt i mellan med mina tankar och vet inte riktigt vad jag vill. men allt är väl som vanligt, för mycket tankar som virvlar runt i en liten kropp

min gud

tror jag är lite kär i dig mannen......so fucking awesome