LYSEKIL

Sverige kan va rätt fint ändå. Svensk sommar är bra.

EN FAVORIT

Får så många gånger frågan om vilken som är min favoritbild, får lika mycket beslutsångest varje gång, men det här är definitivt en av mina favoriter, så fin.

JULIA & EBBA

Jobbar så mycket att jag inte hinner med allt i mitt liv i jönköping längre, men klagar inte på det, trivs bäst på pp, och bara mår bäst nu. Hade finaste sommarnatten tillsammans med några av mina jobbarkompisar igår och åååh, vill aldrig att sommaren ska ta slut. å sen hade det inte suttit fel att vara arton nu, tre år kvar.


som jag tycker om er mina fina.
 

JULIA


FOTO

Igår hade jag bästa natten med Julia å Ebba, sådär spontan och underbar. Som jag har saknat fina sommarnätter!!
Idag, när vi hade vaknat runt två drog vi ut för att fota, dock har jag inte haft ork för att redigera.
okej, vet inte varför jag älskar den bilden egentligen. Den är bara så... enkel.

ALLMÄNT

Min morgon började på värsta tänkbara sätt gällande allt. Allt. Lyckades ändå pallra mig till jobbet och jobba 9 timmar utan rast eller mat i magen. Glömma-jobbarkläder-och-lunch-dag, fy för sådana.

Nu, efter lite chattande med min saknade Julia på andra sidan jordklotet mår jag bättre. Man kän väl säga såhär, Familj-Vänner 0-1

.

Jobbigt att tänka tanken. Är så rädd för att förlora.

JUST DANCE

Sena kvällar med finaste vännerna, spontan-bad på kväll/natten, hästar, skitsnack och en massa skratt, bara älskar det där. All spontanitet, att åka ut till landet för att bara va. kärlek till att å alla för tillfället.

Idag tar jag igen missad sömn för att ladda upp för massa jobb nästa vecka. Känns helt ok ändå.

SOMMARSOMMARSOMMARSOMMAR

Underbara, underbara, älskade sommar. Som jag tycker om dig.
 

MALÖ

Har den senaste veckan levt i en liten, liten Husvagn på något ställe som inte ens finns på kartan. Har mest längtat hem hela tiden, men lite kul har jag väl haft ändå. Och fint var det där med. Fast det bästa var ändå att komma hem. Till min älskade säng, ett stort kylskåp, rinnande vatten och en toalett! Men mest till mina älskade vänner. såklart.