GAMLA GOINGAR

Sitter med näven i en kakburk samtidigt som jag tittar igenom sommarens bilder och redigerar lite. Det var så länge sedan jag gjorde det. Inser hur mycket jag saknar sommaren och hur bra jag hade det, hösten är så plågsam för mig, det har den alltid varit, så sorgsen och långsam. Har laddat ner torka aldrig tårar utan handskar för att gråta en skvätt även i kväll.

(gamla sommarbilder)

Annars då? Så har jag lov. 7/9 dagar ska jag jobba men ser fram emot det sååå, har finfinaste jobbet så det är bara bäst. Sedan på fredagen ska jag på halloween-fest med jobbet och letar för fullt efter utklädnad (tips?!). På lördag ska jag se bästa Linnea Henriksson på folkets park och leva lite extra tillsammans med mina finaste. Sedan är det bara tre veckor kvar till Anna Ternheim i Göteborg, mår man så mår man.
 

.

I kväll ska jag gråta. I kväll ska jag gråta tills jag inte orkar gråta mer, för imorgon vill jag vara glad, imorgon vill jag le på riktigt igen.

Jag tror det är viktigt det där, att vara ledsen. Att tillåta sig själv att vara ledsen, man hamnar så snett när man håller igen för långe. Så i kväll gråter jag bort allt det jobbiga för att imorgon orka vara lycklig igen. Man måste vara olycklig för att kunna bli lycklig igen.


.

kommer tillbaka när jag har ork och inspiration. ❤