ANGÅENDE COLLAGE

Sanna undrade om jag kunde berätta vad Collage va för något, och självklart! Trodde redan att jag hade förklarat det men det är iaf en dansföreställning som Medborgarskolan håller i på spira den 2 Juni! Där ska jag vara med och dansa balett så är nu i full gång med att lära oss koreografin och det känns faktiskt riktigt bra.

På söndag ska vi ha ett litet "genrep", eller vad man nu ska kalla det, på Spira, Är lite nervös då dansen är ganska svår med det går nog bra! Någon frågade även om jag skulle ta några bilder där och jag själv kan ju självklart inte ta några bilder eftersom jag ska dansa men ska be någon i min familj som ska kolla att ta lite bilder och filma lite. Är ju alltid kul själv att se hur det såg ut också!

Bara 37 dagar kvar, iiiiiih


GOLLAN REUNION - FAMILY & FRIENDS

Min senaste vecka har vait hur bra som helst. Helgen var lätt den bästa på länge. Fredagen började med studiedag och trötta jag vaknade inte förens vid 14 för att ställa om dygnet till konfalägret, på kvällen åkte jag in till Jönköpings teater för min första seriösa fotografering på Gollan Reunion - Family & Friends, två konserter som spelades både fredag & lördag.
- Och herrejisses vad kul det var. Har nog, på riktigt, aldrig någonsin gått runt och varit så glad. Jag höll på att spricka av glädje när jag sprang runt, upp och ner i loger å trappor, upp på scenen, ner under scenen, upp på balkongen ner på parkett. Sprang runt överallt, hade världens största leende på läpparna och bara njöt v-a-r-e-n-d-a sekund.

Inte nog med att jag fick fota, vilket är det bästa jag vet, jag fick även lyssna till helt otroligt bra musik och stämningen där inne var underbar. Alla var även jättesnälla mot mig och allt det här med att "hon är så liten, hon kan ingenting" "vilken dålig kamera" Ingenting av det kände jag av någonstans och i pausen gav folk mig massa bra kommentarer om alla bilder. En kille trodde även att jag gått foto-utbildning. Tack mannen, du gjorde mig supermega-glad kan jag lova.

När jag sprang därifrån levde jag sedan på lyckorus, mötte upp Felle och pappa för att åka till Gransnäs på konfaläger och jag trodde inte att min kväll kunde bli bättre än va den redan var, men oj så fel jag hade. Mina vänner är bäst och roligast i världen, var uppe till 7 på morgonen men lyckades iaf få nästan en timmes sömn innan det var dags att gå upp och köra igen. Fick ett sms där dem undrade om jag ville fota deras andra konsert också, och där kom lyckorusen tillbaka, trots att jag var helt slut så blev jag helt överlycklig. Inte bara för att det är kul, det är ju även en ganska stor bekräftelse på att dem var nöjda med gårdagen.

Så lördagskvällen blev helt underbar den också, dock så var jag så trött att jag höll på att svimma i pausen, en timmes sömn + konsert borde det va en sådan där "don't try this at home" varningsskylt på. Men bilderna blev bra iaf, och det var så sinnessjukt värt att må lite dåligt i några timmar för det där. Sjukt värt det.

Några av mina bilder finns även uppe på Jnytt, (!!!) så kolla gärna in där också om ni vill se mer! Dock så är de i sämre kvalite där.

SOME DANCE TO REMEMBER, SOME DANCE TO FORGET

45 dagar kvar till Collage, å jag är en lycklig tjej. Livet är liksom bra nu.


JAG HAR DET BRA

I torsdags åkte jag mitt klantarsle emot en betongvägg med longboarden och fick en stukning i tummen, sedan dess har jag varit enarmad men har varit lika glad för det. I fredags hängde jag med Hilda till hennes fina place i Bottnaryd tillsammans med Felicia, red, åkte fyrhjuling, sov på balkongen, snackade killar och hade det allmänt bra, dem där två är ju så jävla grymma.
Igår var jag först på en skit rolig fotografering och sedan hängde jag med syrran och käkade pizza. Idag har jag mest redigerat bilder och käkat. Blir en ta-igen-sig-dag idag, är helt slut.(skulle lagts upp igår, men har haft lite problem)

DET ÄR INTE HUR MAN HAR DET, DET ÄR HUR MAN TAR DET

Lever hög på livet och dansar runt i rummet som en galning till fetaste spellistan någonsin. Panda da Panda är bäst i världen å Norlie & KKV är om möjligt ännu bättre och jag dör å uppstår igen när jag hoppar runt å inser hur bra jag mår.

Collage (dansuppvisningen) närmar sig å trots att jag egentligen är pressad till max så känns allt så jävla bra. Balett är det bästa som finns och det bara rullar på. Jag är lyckligt lottad som har det såhär bra, ja, jag mår bra nu.INSTAGRAM

Även jag har blivit en instagram nörd så nu kan ni även hitta mig där under namnet tildahkansson.

Förlåt för kass uppdatering förresten, men här har ni lite bilder på den sista delen av mitt lov. Så ni vet vad jag har haft för mig liksom.

 


RÖRIGT

Långfredagen har verkligen levt upp till sitt namn, den har varit riktig, riktigt lång. Har inte fått ut något vettigt av den här dagen över huvud taget faktiskt. Har mest flippat och varit arg. Men imorgon är det påskdagen och hela familjen ska komma hit för käk och godis. Det blir nog bra det.

Det här blev ett väldigt rörigt inlägg, men nu ska jag i alla fall sova och ta igen lite missad sömn. 4 timmars sömn var inget bra för mitt humör.


TVÅ FRÅN SKOGEN


Har börjat tycka om det här med redigering på riktigt nu. Jag som alltid tyckt att det har varit mest knepigt och jobbigt. Tyvärr så tycker jag alltid att det är roligast såhär mitt i natten, runt tre. Då är det ju jättenödvändigt att redigera bilder liksom.

TITANIC

Det var jobbigt att se Titanic, roligt, men mest jobbigt. Jag är en sådan där som alltid gråter till filmer, men det här var extremt. Det blev ganska mycket känslor, skrattade mig igenom första halvan och sedan var det bara gråt, ilska och förtvivlan. Men lätt den bästa filmen jag någonsin sett. Lätt.


DET MÅSTE VARA PÅ LIV OCH DÖD

Om 90 minuter befinner jag mig på Filmstaden för att se Titanic i 3D med finingarna Felicia och Ellen. Det var flera år sedan jag såg den och då kan jag knappt säga att jag kollade, så det kommer nog bli riktigt bra. Att Leonardo Dicaprio är med kan man ju inte säga är ett minus det heller. Dödsläcker den killen.

Men först ska jag bättra på sminket och slänga i mig lite käk innan jag möter upp dem. Hoppas ni har det bäst.

Måste säga att jag älskar Strömsbergsskogen. Världens bästa ställe.

BLÅSIPPA

När skogen är full med vit å blåsippor, gräs, paddor, fåglar, sol och knoppar så är den min vän. Min bästa vän.
(Kan också meddela att jag numera är en del av Polkapojkarna. Många dagar i sommar så kommer det att vara mitt hem. TackTackTack. Det jobbet gjorde mig riktigt lycklig.)

SAKNAD


Vissa bilder är sådana där som säger mer än tusen ord.

HAKUNA MATATA

Lejonkungen 3 måste vara livets film, och medans den rullar på så käkar jag runt 2 liter glass och försöker bli frisk. Om glass får en att bli frisk så kommer jag i alla fall bli världens friskaste.


Nu ska jag glo färdigt på filmen och sedan ska jag käka tacos och vara cool. Som vanligt typ. Ha det bäst finingar.