IS IT BY MISTAKE OR DESIGN?

Februari har levererat och våren tycks vara påväg, det känns bra och man blir sådär läskigt lycklig av ingen anledning. Solen måste vara världens bästa glädjespridare.

GO DAG

Morgonen spenderades med syrran, dagen gav jag sedan till felle, ebba och oliver, kvällens sällskap fick bli Lina å familjen. Känns som en bra lördag full med massa fint folk! Lyckades dessutom få hem ett par svarta shorts för ynka 10 riksdaler, dem finingarna kommer imorgon att få träffa min goa vän rivjärnet för lite modernisering, kommer bli as snyggt tills i sommar!!

FRILUFTSDAG

Goaste friluftsdagen någonsin, ä-n-t-l-i-g-e-n fick jag en kompisa att åka med som också åkte bräda, awesomeeeee

Hon hade coolaste kläderna i hela backen också + åkte som en kung! Så kom jag där som en liten tönt hehe


Fast som ni ser så sög "snön" isig backe och jordfläckar lite överallt, men vafan, as go åkning iaf!!

JAG KOMMER ALDRIG LÅTA DIG FÅ SE MIG SVAG

Jag har gått och blivit en riktigt musik-nörd. Rebecca & Fiona, Avicci, Skrillex, David Guetta, Norlie och KKV, Laleh, Panda da Panda, Lykke li och Lana del Rey vänder min värld upp&ner å stoppar tiden. Allt känns bra och jag lever livet till max. Jag äger, Musik äger, mina vänner äger, foto äger, ALLT ÄGER.


Har även blivit helt besatt av att fota mat, så roligt ju!! Ser alltid så gott ut att kolla på och har oftast massa färg också, älskar färg.

JULIA part 3

Sitter förmodligen i skolan när ni läser det här, men ställer in ett tidsinställt inlägg med dem sista bilderna på fina julia! 

FOTO: jag MODELL: Julia REDIGERING: jag UTRUSTNING: Canon eos 1000d + EF 50mm f1.8

TÄVLING

För skojs skull så tänkte jag va med i en tävling hos den här tjejen ---> LÄNK
Tänkte tävla med denna fina bilden på Lina!

JULIA part 2

FOTO: jag MODELL: Julia REDIGERING: jag UTRUSTNING: Canon eos 1000d + EF 50mm f1.8

FUCK STANDARD, DET ÄR EN DÅLIG KLASS

Min lov drar sig nu mot sitt slut, bara helg kvar sen är det skolan som gäller igen. Lovet har levererat mer eller mindre iaf, önskar att vissa människor hade betett sig bättre än vad dem gjort men jag lever på ändå. Snowboarden har numera också blivit min bästavän efter några turer i Jära, ä.l.s.k.a.r.s.n.o.w.b.o.a.r.d.

Ja, livet flyter på och jag mår bra, riktigt bra faktiskt.

Bjuder på två goa sommarbilder som jag inte visat förut också, så gött att kolla igenom gamla mappar fulla med bilder från i somras!

JULIA

Haft en as go fotografering med Julia idag, samt käkat pannkakor och hängt lite framför mitt wii! #underbart


FOTO: jag MODELL: Julia REDIGERING: jag UTRUSTNING: Canon eos 1000d + EF 50mm f1.8

As nöjd med dagens bilder. fina unge!

ROSES

Tog fram mitt 18-55mm objektiv idag på första gången sedan November, var sugen på lite närbilder! :)

REDIGERING

Har blivit ett freak av att redigera bilder.. Har alltid tyckte att det bara har varit as jobbig eftersom jag alltid har varit så kass på det. Men tog tag i det och testade mig fram lite i Gimp/Photoscape! Blev lite "gammaldags"

Okej, det blev nästan likadant på alla bilder, haha men jag försökte iaf!!

LOVE IS JUST A WORD UNTIL SOMEONE COMES ALONG AND GIVES IT MEANING

JEANSEN.TRÖJAN.FÄRGERNA.HÅRET.KLOCKAN.STILEN.LOVE.

FELLE

Har haft en liten spontan fotografering med Felle today! Fixade ny header till henne och såndant där :)

MIN KAMERA + TILLBEHÖR

Eftersom jag väldigt ofta får frågan "Vilken kamera använder du?" Så tänkte jag att jag skulle svara på det en gång för alla, samt lägga in en egen kategori där det här inlägget kommer att hamna så att det bara är att klicka in där om man är nyfiken ;)

I December 2010 köpte jag min första systemkamera,  jag inte visste så mycket om fotografi då, så jag köpte en Canon eos 1000d som måste vara världens bästa nybörjarkamera!
GLUGGAR


Sedan har jag två objektiv, det första är mitt kitobjektiv, en Canon EFS 18-55mm f3.5/5.6, som fungerar väldigt bra och är hyffsat smidigt. Dock så är det väldigt dåligt i dåliga ljusförhållanden p.g.a dess höga bländare. Men väldigt bra som ens "första objektiv"

Min andra glugg är min lilla bebis, så fruktansvärt bra och läskigt prisvärt! En Canon EF 50mm f1.8 + UV filter. Den finingen blev min för ynka 600:- (Då köpte jag den begagnad, nypriset ligger på 1000:-/1200:-) Den låga bländaren gör så att man får otroligt fin bokeh och det är grymt i dåliga ljusförhållanden! (iaf jämfört med min andra glugg) Den är dessutom väldigt liten eftersom det är ett fast objektiv och väger nästan ingenting. Den är därför otroligt smidig. Alla fotonördar borde verkligen ha en sådan i sin fotoväska!!

TILLBEHÖR

Sedan har jag även ett stativ, ett Hama Star 61, något jag inte rekommenderar om ni vill satsa på foto, men det är ett bra nybörjarstativ.

Sedan har jag också en fjärrutlösare som jag pinsamt nog inte vet vad den heter samt en kameraväska!

I KNOW THE KIND OF BEAST THAT I'VE BECOME

När jag är ledsen skriver jag som bäst, eller mest iaf. Tror jag ska skriva en novell. En bra den här gången.

HYPEANDLOST

Så många som frågar vad man gör när man går sönder, när hjärtat blir söndertrasat och helt plötsligt ser man inget ljus i det stora mörka

och jag kan bara svara att man biter ihop.

 

Man kväver skriken i kudden på nätterna och man gråter bakom sina solglasögon på vägen hem från jobbet (och till och med på jobbet för den delen). Man pressar in naglarna i handflatan när hans namn eller bild dyker upp på datorskärmen. Man går ut och springer tills kroppen nästan ramlar ihop till en liten klump. Man sveper vinglas på tom mage när paniken blir som mest outhärdlig. Man sitter på jobbet och skriver en artikel om höstens snyggaste skor eller blippar varor i kassan på Ica eller försöker komma ihåg vad som står i ekonomiboken i skolan.

 

Psykisk och fysisk smärta är så lika varandra när man tänker efter. Vad gör du när du får migrän eller mensvärk eller vad fan som helst? Du tar ett par tabletter som inte hjälper och sen biter du ihop.

 

Så när man har bitit ihop så jävla länge att läppen är sönderbiten ögonen rödsprängda och handflatorna fulla av märken och sår...

 

känns det plötsligt inte lika mycket. Jag kan lova det.

källa: hypeandlost. Hon är bra hon, så jävla bra på att skriva så det finns inte.


NÄR ALLT BARA RASAR SAMMAN PÅ EN SEKUND


SOLNEDGÅNG

Såg att det var världens finaste solnedgång ute, fick panik och var bara tvungen att föreviga det. Älskar siluettbilder. så jävla fint.
Förövrigt så har jag tagit sportlov och det firas med Skrillex och Avicii, herrejisses så bra dem är. GALET.

JAG KASTAR UT DET SISTA AV DIG SOM FINNS KVAR I MITT LIV. JAG KUNDE DÖ FÖR DIG, NU ÄR DU DÖD FÖR MIG

ALLT ÄR KAOS MEN JAG LEVER LIVET IALLAFALL. Mot alla odds så ska lovet bli bäst och jag ska göra allt och lite till.

BORN TO DIE

SÅ OTROLIGT BRA. genialisk video.

YOU GOT THAT ONE THING

Igår fick jag en as fin present av Felle beståenda av massa bilder till min fotovägg! Blev as glad och har klistrat upp en del av dem nu iaf :) Ska beställa några egna också, så att hela min vägg blir full med massa bilder på mig och mina vänner!
Ursäkta den dåliga kvallen. Inte världens bästa ljus på mitt rum just nu. Och nej, bilderna är inte snea, snarare jag som var lite sne när jag tog bilden ;)

YOU LIGHT UP MY WORLD LIKE NOBODY ELSE

Min födelsedag har varit mer än bra. Presenterna har varit amazing och människorna runt omkring mig är så galet bra att jag nästan börjar lipa. BÄST.

One direction måste ju vara det bästa som finns. Herrejisses vilka killar. D.r.ä.g.l.a.r s.ö.n.d.e.r

HEJDÅ MITT 14-ÅRIGA JAG

Lever sista dagen som 14-åring och mår fint. Att vara fjorton har verkligen levererat, men tror på att livet som 15-åring blir en aning bättre!


FÖRSTÖR INTE DINA MINNEN. DU VILL INTE SE MIG SÅHÄR.

Melissa Horn - 90210 - städa - skriva labborationsrapport - duscha - fota - tänka - bestämma

oseriös, opassande bild på det också. fint.

TRUE


IF YOU NEVER TRY, YOU'LL NEVER KNOW

Känner att mitt humör har varit väldigt upp och ner idag. Minsta lilla grej har fått mig att flippa och samtidigt har jag skrattat åt allt och ingenting. Om tre dagar fyller jag iaf femton, det känns som om det blir ett bra slut på den här kassa veckan.
Tumblr_lurcc0sxpj1qj6onbo1_400_largeTumblr_lypc44ngxd1qc3jhro1_400_large

JAG VAR NÅGON ANNAN. INNAN JAG KÄNDE DIG.

Sjunger på Håkan Hellström samtidigt som jag försöker glömma dig, bortbortbort ur mitt huvud.

Att kolla på det där gör mig glad, eller helt.jävla.mega.lycklig.