RANDOM

Mina benhinnor har kollapsat totalt. Att dansa i 50minuter idag va ingen bra idé, och nu är tillomed trappan ett helvete att gå upp för. Hatar mina benhinnor. Hatar dem.
två väldigt opassande bilder också. fint ska de va.

I WILL BE THERE

mår helt konstigt, är lycklig och ledsen på samma gång. men att mina vänner är finast, roligast å bäst är det ingen tvekan om. Min fredag regerade, och med en framtand mindre somnade jag som lyckligaste bruden i stan. På lördag va min första arbetsdag på polkapojkarna, hade goa jobbarkompisar och trivdes as fint även denna gången. Idag lyssnar jag mest på musik å svävar runt på moln. ähfan, jag mår nog rätt bra ändå.

(Har förövrigt äntligen, efter över ett års slit lyckats gå ner i split, ohmaaaajgad vad grymt.)


SORG

Att förlora det där som betyder mest gör så jävla ont.

HOPP

Har fått bra nyheter idag. Tror jag. Eller egentligen så vet jag inte. Det kanske inte är bra, det kanske bara skadar mig ännu mer att leva på hoppet och sedan förlora. Kanske. Kanske inte.
Fast egentligen så spelar det väl ingen roll, för vad gör det om jag är ledsen imorgon om jag är glad nu?

A6

hänger på a6 med Julia och sitter å fikar lite :) nu väntar vi på hennes mamma, så ska vi åka till friskis och träna lite. hoppas ni har det bäst.

GROW OLD WITH ME

Min långledighet har varit bra. och dålig. Men mest bra.
Gårdagen var knepig, grillade med ett gäng med egentligen ganska sköna människor men det var sjukligt lamt så det fick bli en grym kväll med bara mina fina tjejer i stället. Mår så bra med er.

NÄR ÅDRORNA PUMPAS AV ADRENALIN

jag mår bra och mina vänner gör mig lycklig. hade en bra dag igår tillsammans med julia & julia full med massa skratt och snack. är så glad för att jag har dem.

i onsdags fick jag även för mig att som alla andra göra lite dipdye, hade en sprayflaska med svart färg hemma som julia fick improvisera lite med, blev rätt så nöjd från början men igår var det mest grått och askigt så tvättade ur det direkt igen.

förövrigt så har jag lite fotojobb på g ikväll igen, det gör mig så lycklig!!!!


DU SÄGER LALALA, JAG SÄGER BLABLABLA

filmen är färdig. Och lika underbar som vanligt.
Nu ger vi oss ut och åker lite lonka. Det är bra det! "supermegaskitbra".
nu vart de lite gästbloggning här. Av mig alltså ↑.

MED JULIA

Två gamla från förra veckan.

Hänger lite med Julia och tänkte lägga oss och glo på Twilight, orkar inte med så mycket annat idag, bliir nog mest mys.

MED MINA FAVORITER

Det känns som om jag har börjat en ny del av mitt liv den senaste tiden. Egentligen så har inte så mycket förändrats men ändå känns allt så annorlunda.

Har spenderat dem tre senaste veckorna tillsammans med mina favoriter och trots mina psykbryt och gråtattacker som har varit alldeles för många så är jag ändå lycklig på något vis. Dem får mig att må bra och det är allt jag behöver för tillfället. Svåra tider är på ingång och det vet jag mycket väl, men med inställningen "jag  klarar det här" vet jag att allt kommer bli så mycket bättre än förra gången.

Idag har jag: hängt alldeles för länge i skolan, skrattat, träffat goa vänner, trillat på cykeln, åkt longboard, bestämt mig för att ta tag i mitt liv på riktigt, sprungit/tränat halvt ihjäl mig tillsammans med Julia och hunnit plugga. Idag var en bra dag.

KONFIRMATION

Tror knappt att jag har nämnt här i bloggen att jag har konfimerats? eller har jag det? I alla fall, så i lördags så blev vi färdiga och konfimerade! Efter 8 månader, 3 läger, alldeles för många gudstjänster och massa annat roligt så gick vi ut ur kyrkan skrattandes och lyckliga. Och när vi skulle kramas och säga hejdå till alla så insåg man ju hur kul man egentligen hade haft det tillsammans. Alla galna/sjuka/roliga grejer vi har gjort. underbart.

Är ändå glad att det är över nu, men ångrar inte en sekund att jag gjorde det. Fick ju fetaste presenterna sen också!! (Balettskor, joggingskor, smycken, vegi-kokbok och pengar) så tack alla goingar som gjorde det så ballt. ni är grymma.

P.S. Emma. förlåt fining, det har jag helt glömt bort, igen! det kommer, håll ut!

FRIENDS <3

Det finns några personer i mitt liv som är sådär läskigt bra. Som jag inte hade kunnat vara utan, fyra av dem har gjort mina två senaste helger till dem bästa någonsin. Är glad för att jag har dem, och för att ni får mig att må så bra. Gårdagen med felle å ebba fick mig verkligen att inse hur mycket ni betyder. Ni är bäst.

Finns ingenting som vi inte klarar mina vänner. Och det här ska bli våran sommar.

LITE FELICIA

FOTO: jag REDIGERING: jag MODELL: Felicia UTRUSTNING: Canon eos 1000d + EF 50mm f1.8
Hon är fin där där bruden. Typ as fin.

DET SISTA JAG VILL ÄR ATT BLI PERFEKT

Livet är bra för tillfället och våren har kommit till Jönköping. Hade bästa helgen någonsin och på lördag tar jag konfirmationen. Känns bäst.