JAG GLÖMMER ALDRIG BORT VAD DU GJORT

knepig, konstig och underlig kväll, men en massa skratt blev det iaf. Nu ska jag glo på gossip girl tills jag somnar, och kanske spela lite betapet också? godnatt!



EN VACKER DAG HAR JAG GLÖMT ALLT DET HÄR, EN VACKER DAG SKA JAG VARA LYCKLIG

galna jag har fått en galen ide, som jag ska genoföra med en massa galna människor. galet. sitter nämligen och planerar sommar tvåtusentolv. planerar, funderar, tänker och bestämmer alla helknäppa grejer jag ska göra. /underbart/

nu är det storstädning och en go spotifylista som är på G! efter det blir det tonår med fiiiina b-rudar. åh vad jag mår bra nuuu!!

NATTMAT

sitter i köket och äter glass. känner mig lite ensam när jag sitter här i mörkret, mitt i natten och äter. knasigt.


YOU MAKE IT REAL FOR ME

Hamnade med Felicia & Oscar på samma lan ikväll igen, trevligt. resten av dagen har bara varit meningslös och full av gossip girl. intressant. NU - KÄK + SÄNGEN!
Tumblr_lrsy5nn7xd1r0xyfho1_500_large
förövrigt så har jag gått och blivit kär i den här tatueringen. M.U.M.S

ELLEN & FELICIA

FÖRLÅT. för att jag är så kass på det här.
men jag försöker så gott det går.

dagen har varit bra, inte så som jag hade förväntat mig, men ändå bra. började med en fotoshoot med två galna, knäppa och roliga tjejer. sedan har jag cyklat genom halva sverige med min fina felicia innan vi tillslut hamnade på ett mini-lan tillsammans med tre killar, fejnt.
f-i-n-a t-j-e-j-e-r

I CAN'T STOP 'CAUSE I'M HAVING TOO MUCH FUN

hela jag har varit en känslosam bergochdal bana idag. jobbigt. Men ett utveckligssamtal och en jobbig men välbehövlig pratstund har jag iaf tagit mig igenom. bra jobbat!

nu blir det sängen, ska upp tidigt imorgon och åka till tandläkaren, ska borra upp min tand ännu en gång. nervös.


FOR ME, IT ISN'T OVER

hela jag är upp&ner, knasig, galen och knäpp. vet inte riktigt vad jag ska ta vägen med alla känslor och tankar.

men snart ska jag dra mig till tonår, hoppashoppas på att det ska få mig på galet bra humör, det brukar funka! men först har jag ett rum som är i desperat behov av en storstädning. facebook och gossip girl har hållt mig upptagen lite för länge, as usual.


JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE, JAG HAR GLÖMT DIG EN VACKER DAG

Jag mår lite galet just nu, för mycket tankar och känslor som snurrar runt i min lilla skalle. ska lägga mig ner i sängen och rensa huvudet lite och hoppas på att allt känns en aning bättre imorgon.
hoppas ni har det as fint iaf! godnatt ♥


slänger in lite bilder från förra helgen också, som spenderades med två fina vänner och tre fina hästar i världens finaste hus. ni är allt bra tjejer. riktigt bra.

KRÅNGEL

jag blir galen. Blogg.esse har bestämt sig för att sluta samarbeta med mig och tanken på att ladda upp bilderna från helgen kan vi skrota direkt. typiskt nu när jag äntligen tagit tummen ur röven och börjat fota igen, men om det funkar imorgon så lovar jag en hel hög med härliga bilder från helgen. så ha det så fint så hörs vi imorgon, puss!

-

sorry små fjärtar för att ni har fått vänta så länge, det har hänt en hel del grejer här på den senaste tiden. återkommer imorgon, pussss

THE LAST SONG

Tumblr_lom0r83qf91qhiij6o1_500_large
The last song tog precis slut och nu ska jag inte skjuta upp pluggandet mer, engelska prov imorgon - satsar på ett A nu dååå! det skulle sitta fint, riktigt fint.

CITAT

"Jag skiter så jävla mycket i om du saknar mig, för jag saknar inte dig, inte ens lite."
hajade till lite när jag läste den meningen. så bra sagt Natalie.

NYKLIPPT


klippte till kalufsen lite när jag kom hem, har varit så äckligt missnöjd med mitt hår sen jag klippte mig hos frissan, det blir väääldigt mycket bättre att klippa sig själv. då kan man iaf inte klaga på någon annan om det blir snett ;-)
men före och efter bilder där uppe (om ni inte fattade det) inte jätte stor skillnad, men nu känns det en aning bättre iaf!

JAG ÄR EN AV DEM FÅ SOM INTE LÄMNAR DIG NÄR FÄRGEN FLAGNAR PÅ FASADEN

är på toppen humor trots den här skit dagen, Daniel Adams-Ray spelas för fullt och jag känner mig oslagbar. livet är bra fiiiijnt just nu.

goa, fina, underbara sommarbilder.

funderar på att gå och gifta mig med den här låten oxå. den får mig att må bra.

DEM KOMMER PEKA FÖR ALLA HAR HÖRT DET

nu tar jag upp fysikboken en sista gång och läser igenom allt så att det verkligen sitter där det ska imån. efter skolan åker jag upp till a6 med tre killar, galet. haha det blir en ny upplevelse att shoppa med killar ;-) godnatt på er finisar! ♥

I'LL SEE YOU SOON THEN

Det kom en hel del tårar även den tredje gången jag såg dear John. underbar film det där.
418842427_large
nu är det inget annat än fysik som gäller, jag ska ha ett stort A på det här provet!

SPRITT SPRÅNGANDE GALEN

jag känner mig galen, knasig och lite små crasy. har lust att hitte på något riktigt galet, en sådandär knäpp grej som bara killar skulle få för sig att göra. hur fett skulle det inte vara att va kille och göra som man vill? f-e-t-t

Men eftersom det inte har skett några jätte stora förändringar med mig på den senaste tiden så tror jag att jag fortfarande är tjej, vilket får min dag att se ut ungefär såhär  -  laga pannkakor, rulla några choklad bollar (för att det är så förbaskat gott!!) plugga sönder till fysik provet imorgon, kanske trycka in några engelska glosor när jag ändå håller på. och sedan blir det, om jag hinner, en liten tur med kameran eller träffa någon fin människa? vi får väl se vad den här dagen har att bjuda på. men musik i massor står på schemat iaf, det är en sjävlklarhet.

förövrigt så går det kanon fint i skolan nu, ett fint litet B på tyska provet, 40/40 på matteprovet, 16/16 på engelska testet, och ett gulligt litet C hängde med på svenska uppsatsen idag. fint.

FUCKING PERFECT

there are so many people out there that will tell you that you can't make it. when they do, turn around against them and say "watch me".

TORKA TÅRARNA FÖR DE GAMLA TIDERNA - LE FÖR DEM NYA

galet grym dag, jag mår bra nu.


LYCKA OCH GLÄDJE, JAG ÄR UPP I DET BLÅ NU

går och lägger mig med en as go känsla i hela kroppen efter en sjukligt go dag med fina människor och vinst för hv. fett.


TIDSFÖRDRIV

lurade precis en hel hög men kompisar att jag var tillsammans med en kille på facebook, fick mig ett och annat gott skratt när jag läste kommentarer, sms och meddelande i chatten. himlans roligt tidsfördriv det där.

och eftersom jag fortfarande inte har tagit upp engelska böckerna så känns det som en grym ide att göra det nu, ha det fint!

MY HEART IS IN MY SHOES

Hade en grym tvåtimmars håltimme med två fina vänner som spenderades hemma hos mig med kladdkaka och Mario, svårslaget det där! Så efter en skoldag bestående av tre lektioner åkte jag hem och var lite hundvakt åt två andra små finisar ↓
men nu har dem åkt hem så nu åker engelska böckerna fram, r.o.l.i.g.t.

HAPPY GIRL

JAG ÄR GLAD IDAG, på riktigt.


TYSKA + HASSLE, DET ÄR SOM ATT BLANDA KÄRLEK MED HAT

sätter på lite Hassle och slår upp tyska böckerna för sista gången ikväll. Håller tummarna för att några ord ska fastna i huvudet. g-o-d-n-a-t-t ♥

JAG BLIR SÅ DUM AV DIG

När jag stog med kameran i handen och precis skulle ta mig ut på min lilla fotorunda kom jag på att jag hade prov imorgon, så det blev till att vända i dörren, öppna och stirra ner i några tyska böcker i cirkus en minut innan jag kom på att jag var trött och gick ner och la mig på mattan i hallen och sov. bra Tilda, riktigt bra.

så det blev inte så mycket av den här dagen, sova och någon timmes häng med felicia, dags att göra lite nytta nu?
slänger in en fin bild på Julia från konfalägret också, fina lilla tjej!

DU ÄR SÅ MYCKET BÄTTRE I FANTASIN

ska ta kameran och cykeln ut på en liten fotorunda. inte för att jag är fotosugen, eller för att jag har någon foto inspiration, utan för att jag känner mig tvungen att göra något som får mig att tänka på något annat. h-a d-e-t b-r-a!


DU HÅLLER MIG KVAR I NÅGOT JAG LÄMNAT

Melissa Horn, Veronica Maggio, Erik Hassle och Anna Ternheim spelas medans jag ligger i sängen och tänker på allt och ingenting. Känner att jag har mått lite konstig och upponer den senaste tiden, måste ta tag i en del tankar och försöka förstå allt som händer runt omkring mig. behöver bara ta det lite lugnt just nu och bestämma vad jag vill.

skulle göra sjukt jävla mycket för att få göra om den här sommaren. jag orkar inte gå i åttan, jag orkar inte ha höst, jag orkar inte med alla regler, jag orkar inte med alla krav som ställs på mig. jag vill ha sommar, lov och frihet på min paradis ö. jag ångrar att jag inte tog vara på den sista tiden jag hade, jag ångrar ihjäl mig.

"IT'S A GOOD THING TEARS NEVER SHOW IN THE POURING RAIN, AS IF A GOOD THING EVER COULD MAKE UP FOR ALL THE PAIN"

nu ska jag baka chokladbollar, sen sätta mig med datorn i knät och kolla på paradise hotel. skjuter upp tyskan tills imorgon, ooooorkar inte plugga idag.


IT MAKES ME FEEL SO LONELY I COULD DIE

Bra dag, riktigt bra dag. Har fått ut många av alla de jobbiga känslor som har snurrat runt i min skalle, skönt.
T%25c3%25bcpograafia%2ctruth%2ctext%2cpositivismo%2cwords%2cmessage-4aa5ae2f98f6638d4397cab0add4d63b_h_large
mycket /weheartit/ nu, men min foto inspo är på -->noll och det verkar som om den tänker va där ett tag. Måste bläddra igenom weheartit och kolla lite fräna bloggar så jag hittar min inspiration igen....