I'm not telling u it's going to be easy, I'm just telling u it's going to be worth it

grill, bad, sol, värme, kompisar och sena kvällar har varit på schemat den senaste veckan, det känns fett med sommarlov!

I instantly smile when I see a text from you, I dont even care what's in it. It's just amazing to know I crossed your mind for a second.

har fixat internet idag, men satan i gatan vad segt det är!! tog väl närmare tjugo minuter att få upp blogg esse.
men eftersom det har varit sådant pissväder på visingsö så har jag inte kunnat fota ett skit, så har egentligen inget att uppdatera om men tänkte bara säga att jag lever ;)
åker förmodligen in till jönköping på måndag, så då kommer det förmodligen uppdatering med bilder och skit också! ha det så bra tills dess, puss

112206

fasen vad livet känns bra när man är här ute, vill aldrig flytta hem igen.
men nu blir det film med bästa lina iaf :) sjukt nice

LINA

fotodag med lina, sjukt nice :)

TALLNÄS ll

är förmodligen ute på Visingsö när ni läser detta, och som sagt så har jag inget internet där ute - men ska försöka uppdatera så mycket jag kan iaf, men ha en as go sommar!!

TALLNÄS

på de fem dagarna vi var där hann vi med en jäkla massa grejer - få hela oss fulla med myggbett, bada en himlans massa gånger, ta miljontals bilder, äta en satans massa godis, spela Uno tills fingrarna blödde, vara irriterande för resten av besökarna, bryta 13 regler, blev överösta med en massa gnälliga tanter, vräkt i oss en massa go mat, skrivit en låt, målat varandra med ansiktsfärg, skrattat, flummat, varit sura på alla ledare, sovit alldeles för lite och en massa andra roliga saker, så sammanfattningsvis så var det väl fem helt vanliga dagar med min galna vänner.
(tidsinställt)

one day your life will flash before your eyes. make sure its worth watching.

vaknade precis och såg att det var fint väder!! lycka.

nu blir det frulle, packa, städa lite och sen drar jag ut till visingsö igen och hänger med lina, awesome day!

nytt

kom precis innan för dörren med två fina kassar med mig hem från a6, känns skiiiit fint att få in lite nytt i garderoben igen! så dagen har spenderats på a6 med storasyrran, ganska trevligt faktiskt :)
ursäkta mina pinsamt dåliga bilder, men det var vad som hängde med hem idag.

Har fixat ett tidsinställt inlägg tills imorgon också, fullt med bilder från Tallnäs. För när jag är på visingsö (ska sova i Jönköping inatt bara) så har jag inget internet.. tyvärr.. men sånt är livet, och jag hade knappt orkat sitta vid datorn där ute heller eftersom vi ändå bara är där ute på sommarn och då har jag så sjukt mycket annat för mig. Men ni får lite uppdatering imorgon också och sen får ni det så ofta som det går.

VISINGSÖ <3

drar ut till min underbara lilla älsklings ö today! nämligen Visingsö, där min familj har en gullig liten stuga som jag nu ska bo i hela långa sommaren, galet vad underbart.
så nu ska jag packa upp grejerna från tallnäs och packa ner nya grejer till visingsö, det känns verkligen som sommar på riktigt när jag flyttar ifrån jönköping ett tag. Det här kommer bli en fin sommar det.

HEMMA!

satan i gatan vad skönt det är att ä-n-t-l-i-g-e-n vara hemma. hur kul jag än har haft det så är det ändå så skönt att sitta i min underbara soffa med en fet godispåse i knäet. ska kolla igenom alla bilder från tallnäs nu också, är runt 800st så det lär ta ett tag ;) haha, men det blev sjukt mycket bra bilder där så ni kommer få en maaaaassa att se framöver!
en utav alla dagar när vi fick för oss att måla med ansiktsfärg och så.. ser ni ögonen? vi blev målade på ögonlocken så när vi blundade såg det ut som om vi tittade också, haha sjukt kul var det!

@ tallnäs

Ligger i min säng här på tallnäs medans dem andra sitter och spelar uno :) det är rätt mysigt här faktiskt, fast sjukt jobbigt att vi måste gå upp och be varje morgon haha men det funkar iaf. Åker härifrån mitt på dagen imån så på kvällen kommer det nog en fet uppdatering med massa bilder! Ni får ha det så bra sålänge :) puss

sommarlov - my love

första dagen på sommar lovet var helt perfekt, pappa fyllde år så vi firade honom lite på dagen ocg på kvällen blev det häng med massa härligt folk! imorgon förtsätter det ännu bättre - läger på tallnäs med vääärldens goaste brudar! så ska gå upp tidigt imorgon för halv tio går bussen och sedan stannar jag där till på torsdag, underbart


fast nu måste jag packa färdig och se till så att jag har med mig allt. är mästare på att glömma saker kan jag lova

(själklart är kameran packad så ni kommer få en fet bildbomb när jag kommer hem igen, men njut av erat sommarlov så är jag tillbax på toorsdag ♥♥)


när du strippar och klär av dig är det samma grej

drar till felicia nu, sover där inatt och taggar gärnet för skolavslutningen imorgon. ååååh, vad underbar!

nytt!

kom hem nyss och trodde att jag var ensam hemma eftersom dörren var låst och det var helt tyst här, så jag går upp och sätter mig vid datorn och helt plötsligt hör jag någon som snarkar as högt!! hahaha, fick värsta paniken eftersom jag verkligen trodde att jag var helt ensam, så smög ut i hallen, helt livrädd, och så ligger mamma i sovrummet och sover! haha, fick ju typ en hjärtattack juuuu
men iaf, så har jag hängt på stan med emelie en stund, efter en as seg och lam skoldag, hittade ett par militärgröna shorts och en vit typ genomskinlig skjorta. supersnyggt!

never come back

seg dag, men kom iaf hem från stallet nyss, rätt glad för att jag bara har en endaste liten ridlektion kvar där nu, tycker det är as surt att gå runt och runt och runt i deras lilla ridhus som är galet mycket för varmt!
bildkälla
skolavslutning om två dagar också, helt insane! men är suuuper mega taggad inför sommarlov nu, det är riktigt välbehövligt så skoltrött som jag har varit dem senaste veckorna.

if you never try, you'll never know

känns underbart att gå och lägga sig nu efter en lång och as tråkig dag! imorgon är det pizza och disa avslutning i skolan, riktigt chill

balett

sitter och kikar runt lite på om det finns någon nybörjar balett kurs som jag kan gå på i höst och har faktiskt hittat en här i jönköping. har varit min dröm sedan jag var en liten flicka på runt tre år att kunna dansa på riktigt, och hur coolt är det inte med balett då??
ååååh, så jäkla sugen på det nu..
vet att typ alla som läser det här kommer tycka att det är mega töntigt, men jag tycker verkligen det är hur ballt som helst!! och hur coolt hade det inte varit att kunna dansa? fatta hur smidig och stark man kommer bli också...

önske-inlägg

några som har frågat om jag inte har kunnat visa lite foto/redigeringstips! so here we go
tänkte först bara visa lite om hur jag redigerar, och hur stor skillnad det faktiskt gör i bilden om man bara ändrar lite färger och ljus.
ändrat - exponering lagt på skuggor, ökat kontrasten, ljusat upp bilden färg ändrat färgtemperaturen, ökat mättnaden
ändrat - Exponering ökat kontrasten, lagt på mer skuggor Färg ändrat färgtemperaturen, ökat mättnaden
ändrat - Exponering ökat kontrasten, ljusat upp bilden Färg ändrat färgtemperaturen, ökat mättnaden

Det här är dem vanligaste redigeringarna jag gör, men man kan ju även redigera bilderna så att dem blir lite annorlunda och förmedlar en speciell känsla, så man kan redigera på oändligt många olika sätt, men ljus och färg är det mesta jag ändrar på :)

You make me fall in löve

blir nog till att ha på sig den här lilla goingen på skolavslutningen, nice huh?

felicia



I will try to fix you

känner att jag ändå är lite små taggad till skolan imorgon, det är ju bara fyra dagar kvar som jag kommer att gå i sjuan.. känner mig nästan lite stor ju.
bara fyra ynka slappa skoldagar kvar, sen är det betyg och grejer som gäller.
´
och på tal om annat så har jag äntligen fått tillbaka min dator igen, som har varit på lite annat håll ett tag nu, härligt! och med det menar jag ju självklart ---> mer uppdateriiing!
med det sagt ska jag ta och sätta på ett ansnitt prison break och undvika att gå och lägga mig, som jag alltid gör när jag borde sova.


avslutar med en blombild, as usual

<3

Erik hassle, min man, min gud och idol, fy satan vad du är bra!


hade varit riktigt fett att gå på en konsert med honom i sommar...
Erik Hassle

wilma

felicias urgulliga lillasyster, som vägrade sitta still när jag försköte fota henne, så av 50 bilder bled väl 45 suddiga.. haha busunge!
min absoluta favorit bild, så satans söt!

-

felle är at my place now, har badat i rocksjön nyss, as fint att bad på kvällen ju :D
ska typ spela mario hela kvällen för vi har inget annat att göra, haha. men först blir det käk!
jag och felicia, si sådär ett år sen ungefär..
btw. så uppdaterar jag med bilder imorgon ;)

@ felles house

sitter hos felicia nu, har sovit här inatt och nu så håller vi på att göra oss iordning för vi ska gå ut och fota en massa i skogen sen. Så det kommer nog upp en hel del bilder här! drar kanske och badar sen också, så underbart väder i jönköping.
foto by /felicia lundberg/

don't be a pussy and cry, just say fuck you, byebye

livet är bra fint ibland, är ledig en hel vecka nu, det är totalt awesome väder ute, jag har mega fina vänner och allt känns skit bra! g-l-a-d  c-h-e-y