SO YOU CAN HURT, HURT ME BAD

och härmed inviger jag åttans första pluggande, härligt!!

förlåt för att bloggen är så kass just nu, det kommer bli bättre.

TRYING TO FIND THE STRENGTH


med Hassle i hörlurarna känns allting bra. jag kommer fixa det här. jag ska fixa det här.

JAG KAN GÖRA DET SOM INGEN GJORT

ridningen gick skit, synd, för det hade varit riktigt roligt att ha en häst att rida.

ska käka lite nu och sen blir det sängen - imorgon är det visingsö som gäller igen, nice!

PROVRIDNING

allt känns lite bättre idag, skolan var ganska nice faktiskt, u make me smile guys!
'
sitter och väntar på att maten ska bil färdig, sen ska jag åka med en tjej upp till ett stall i Barnarp och provrida en häst som jag hoppas kunna bli medryttare till, det skulle verkligen vara helt perfekt! Är lite nervös eftersom hästen jag ska rida är 1,75 och lilla jag som knappt har ridit storhäst innan.... vi får väl se hur det här slutar.

glad och liten chey för cirkus tre år sedan.


I CAN DO THIS

ska lägga mig i sängen med mobil och hörlurar och lyssna på lite hassle, glömma verkligheten en stund och förhoppningsvis få några timmars sömn. Imorgon är det skola och ny tag som gäller igen.

finafina hassle med hans underbara texter räddar mig ikväll.

tom

jag vet inte vad jag ska säga, jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet inte ens varför jag sitter här. Jag fattar ingenting, att allt kan försvinna så snabbt, bara sådär och sen borta, föralltid.
kan inte riktigt tänka klart, måste gå och lägga mig. Jag orkar inte mer nu, jag orkar inte.

BUTTERFLY, FLY AWAY






fullständigt älskar den sista bilden, så jävla grym om jag får säga det själv.
Nu drar jag ut och åker lite longboard, love.


IT'S OKEY, I THINK.

Jag tar tillbaka ALLT jag sa i förra inlägget, det var inte alls kul att börja igen, och inte det minsta fett.
Varje morgon (två st, haha) så vill man bara vända på sig och ligga kvar i sin as goa säng, som man har gjort hela sommarlovet - men det är bara till att pallra sig upp, typ sju på morgonen, känns sjukt haha.

förövrig rullar livet på, nu med en ny frisyr! tog äntligen tag i det där med sidecuten, och nu sitter den där, min fiiiina sak. Har även fått låna en väldigt älskad longboard av min bror, den används flitigt vill jag lova. så nu är jag mer sugen på att köpa en än någonsin.

och tack alla fina människor som har lagt till mig på facebook och skrivit en massa as gulliga saker om min blogg och mina foton till mig, det uppskattas verkligen hur mycket som helst, loveu!!!!!


back to school

nu drar jag tagget till skolan, känns ganska fett att börja igen ändå, är mega taggad på att träffa alla saknade unga där också! det här kommer bli fett.

PAUSE

i know u miss me........... men börjar på måndag igen och njuter gärnet av de sista dagarna på sommarlovet nu! slängkyss till er ♥

-

sitter och vänter på att lina ska komma, sen ska vi börja fota. helt perfekt foto-väder nu ju!! så hoppas det håller i sig, så kommer det bli sketbra :-)

så jävla sant verkligen!

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER, INNAN MAN KAN LEVA

det händer inte så värst mycket i mitt liv just nu, men den sista lediga veckan är fullspäckad! ska träffa en massa härligt folk, och även vissa andra grejer som ni får reda på snart ;)
Men imorgon ska Lina sova hos mig, det bir väl till att fullfölja våra vanliga traditioner och sen ska jag fota skrutten också! det blir nog fint de.


Nu ska jag checka tv'n, höööörs ♥

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST - oooohyees!

herrejisses vad underbart det är att vara hemma. nu till det bästa, MIN ÄLSKADE, SAKNADE SÄNG! puss
eller ?
fysatan vad svårt, jag ska ju ha båda iof - men en sak ska jag köpa nu (tror det blir longboarden...) å en om några månader när jag har cash igen..... sjukt svårt val måste jag säga!

LISEBERG

Står och kollar på när resten av gänget åker radiobilarna, kom precis ner från atmosfear också, ganska nice här!

GÖTEBORG

hinner egentligen inte blogga nu, men drar till Götet med the family snart, stannar på hotell två nätter också, rätt gött :-)
Så idag blir det Liseberg - imorgon Lysekil - på söndag, shoppa i göteboooooorg!

slänger in en liten söt bild på wilma också, goooa unge!
ha det så bra, så hörs vi på söndag ♥

GLUGGAR

har länge velat köpa det HÄR objektivet men har kikat runt lite nu, och hittat det HÄR, funderar starkt på att köpa det istället....  Det är billigare, lättare, mindre, och det som jag hatar mest med mitt nuvarande objektiv är att det är SÅ JÄVLA DÅLIGT i dåliga ljusförhållanden, och det här är myyyycket bättre där då den kan gå ner ända till 1,8 i bländare.

Men måste fundera ett tag till, är sååå sugen på macro...

någon av er som har någon av dessa? vad tycker ni om dem isf? :-)

DON'T LEAVE ME

har hängt lite hos små kusinerna idag, stor dag för den ena goingen som fyllde tio idag! så det var det vanliga, med smörgåstårta å kakor och annat gott. en del wii-spelande och paketöppning hann vi också med.
 

så efter en traumatisk upplevelse med en gigantisk spindel i vardagsrummet, några tv-program och käk så sitter jag framför datan, mitt på golvet (bäst teckning till vårat piss internet här!!) kollar bloggar, grupperar bilder och kollar runt på facebook. Men nu finns det inte as mycket kvar att kolla på, så det blir nog till att gå och lägga sig, fetttttt

YOU SPREAD YOUR WINGS WIDE, I'M INTO FREE FALL

I can't let u go now, u are perfect for me

GALET

han är så jävla grym, vilken kille!
en utav mina favvo låtar, tolkad av världens bästa kille. det kan inte bli bättre.

LETAR EFTER NÅTT ATT SÄGA SOM KAN ÄNDRA ALLT, NÅTT MER ÄN DET JAG REDAN SAGT

fina, fina Maggio vad du är bra!

sitter och undrar vart sommaren tog vägen, alltså helt seriöst, vad fan är det här!? JAG HATAR SVERIGE. känns ju toppen att det inte ens är två veckor kvar på sommarlovet och dem ska spenderas i regn. roligt, verkligen, jättekul!
Men tack till min fina man, Mario, som räddar mina sista lediga dagar! Du klagar då aldrig på vädret, å du ställer fan alltid upp ♥♥

"SOM JAG MINNS DET VA DET LÄTT, ÄVEN NÄR JAG TRILLADE OMKULL" MAGGIO

Ligger i sängen, kan inte somna och ska gå upp om sju timmar igen. Toppen. Förresten så blev det inget fotande, det blev för mörkt och sent. Så satt bara och snackade med min going till vän ist, mysigt värre! Nu ska jag fortsätta att försöka sova, meningslöst men nödvändigt, ha de fint.

FÖRDELAR MED ATT VARA ENSAM

Ännu en bra sak men att vara ensam hemma, förutom att man får göra vad man vill, så får man käka vad man vill också! vilket alltid blir något vegitariskt, å det gillas stoooort.
sen är det ju ganska nice att man får ha på musik på högsta volym, käka upp lillebrors godis, (och alla andras för den delen) gå klädd hur man vill och skita med öppen dörr, saker som utnyttjas till fullo här!

HAPPY GIRL

kom precis ut ur duschen nu och sitter i min as goa onepiece! Snart ska jag börja fixa lite i päronens sovrum så att det går att fota där igen, sen kommer Lina hit för att bli plåtad, AWESOME.
Men fram tills dess svävar jag lite på moln och sjunger med till ett gäng härliga låtar - grattis till alla småbarn på dagiset brevid som lyckas höra mig, det bjuder jag på! kyss

I WILL BE FINE

vad vore livet utan musik? min kväll består av Hassle, Maggio, Mario, godis å käk!
det är ju ganske fett faktiskt.

MAKE IT RIGHT

fick för mig att fixa designen lite innan jag nördade ner mig i Mario.
Lite väl mycket vitt kanske? men det får duga, och som vanligt så är det bara att trycka f5 om man inte ser det nya. Nu har wii'et väntat alldeles för länge, tjing!
foto by felle goingen lundberg!

GOT NOWHERE TO RUN

egentligen så skulle lite polare till mig ha åkt ut hit till visingsö och tältat idag, men eftersom det stod att det skulle regna hela dagen så får det bli någon annan gång.
Men eftersom vädret inte är på topp, så är det Mario på schemat heeeela dagen, fett!

A MONKEY NEEDS TO DANCE, SO DO U

alla bilder ser ju typ likadana ut, men hade inte så mycket annat att ha som bakgrund inomhus...
inte världens proffsigaste bilder, men det är inte så jäkla lätt att fota sig själv.. ;-)

DU LJUGER FAN BÄTTRE ÄN DELFINERNA SIMMAR

eftersom jag är ensam hemma och det aldrig slutar regna ute, fick jag för mig att göra om mina pärons sovrum till en fotostudio! (typ)
så efter tusen (!) bilder och två timmar av go musik ska jag ta min cykel bort till affären och köpa mjölk - steka pannkakor och sedan sätta mig ner och sortera, radera och redigera alla bilder, älskar att vara ensam ibland.
smakprov ;-)

HIGH ON LIFE

fysatan vad jag är lycklig. Jag har aldrig någonsin känt mig såhär levande, så full av liv.
LIVET ÄR FANEMEJ UNDERBART


HEMMA!

hur jävla kul jag än har haft (vilket jag verkligen har!!!!!) så känns det sjukt skönt att vara hemma igen, och sova i sin egen säng inatt efter två nätter på en luftmadrass i ett tält känns ganska awesome.

så ska nog pallra mig dit å läsa lite ur min älskade fotobok, får aldrig nog! ha de fint.
älskar dig så otroligt mycket, min galna, fina, goa vän.

TO KEEP YOUR NIGHTMARES AWAY

en liten sak som felle köpte med sig hem från marknaden i helsingborg, såå fint med drömfångare ju!

I GAVE YOU MY HEART, BUT YOU WANTED MY SOUL

så grym, så underbar, helt jävla fantastisk.

ALLT HANDLAR OM DIG. ALLTID DIG.

är ute på Visingsö nu igen, väldigt skönt även om det var skit fint i helsingborg! Första dagen där var verkligen helt jävla underbar, festival med felle å Hassle på det! så jäkla lycklig var jag då vill jag lova.
beach bilder!

Nu ska jag fixa lite tidsinställda inlägg som kommer upp när jag åker till gbg, ska tälta där (första  gången!!) så finns inget internet där. men ha det bra!