träning

drar ut och springer lite nu, så härligt att jag äntligen har kommit igång med träningen igen!

frågelåda ---->

har
satt dit en "frågelåda" på höger sidan av bloggen nu, kan ni se den?
tänkte att det blev lite enklare när ni undrar något, så kan jag svara enklare och alla kommer få svar på frågorna, vilket jag inte alltid orkar göra i ett inlägg, good huh? ;)
verkligen bara ä-l-s-k-a-r den här bilden, den känns så himla somrig! <3

tänkvärt..

Tänkvärt:
Författaren till Fotografen; Vilka fina bilder! Vad har du för kamera? 
Fotografen till Författaren; Vilka bra böcker! Vad har du för skrivmaskin?

Let the rain wash away all the pain

har fått en del önskningar om vad jag ska blogga om som fototips och videoblogg? är det något många skulle vilja? kanske kan snickra ihop ett inlägg isf.. men fattar inte det här med videoblogg, hur kul kan det va att se och höra mig prata massa skit? men om det är fler som vill det så kanske det flyger upp här ändå..
nu blir det massa plugg och käk!

vovvar


jag satt hundvakt och blev lite uttråkad - hundarna också, dem undrade nog vad jag var för en idiot som låg i gräset med en svart mackapär framför näsan. men söta är dem ju iaf!

glad chey

greeeeeeeeat dag fastän skolan började idag, åh lovely! nu drar jag ut i solen å pluggar lite, tjing

visingsö <3

har haft en underbar dag, lovely! och nu bär det av till visingsö, första gången vi sover där nu, uuuunderbart

svar - utrustning




Anna Berglund :9 om i taxin, i trappen, i hissen, i hallen jag faller, faller:
Har du en system kamera och tar kort med? Eller en vanlig kompakt kamera? Jätte bra bilder! Önskar ja kunde ta så fina bilder :( ! <3
(Giller verkligen din blogg! <3)

12 April, 20:14

sv; har fått några olika frågor om vilken kamera jag änvänder - och jag använder min systemkamera canon eos 1000d som jag köpte i december. Har inte hunnit köpa så mycket grejer till den då allt inom foto är så galet dyrt, men ett stativ har jag iaf till.
och när det gäller dina bilder så är det bara att öva och ha tålamod, så kommer det gå skitbra! kul att du tycker om den, älskar när folk säger det. puss

hos dig är jag underbar

tog en liten spontan resa till visingsö idag med mina päron, eftersom jag fortfarande har öroninflammation så hade jag ju inte så mycket annat att hitta på. tog självklart med mig kameran och hittade en massa blommor som jag låg i gruset och fotade
hittade även en liten krokus(?) på gräsmattan som såg ut att vilja bli fotad
såg en vissen buske som jag tyckte behövde se lite gladare ut, en påse fjädrar senare såg han riktigt fin ut!
hjälpte mamma med maten lite senare i brist på annat
sen tog vi båten hemåt!

I'm coming home

anledningen till att jag inte har bloggat på länge är att jag är sjuk. igen. a-m-a-z-i-n-g! sådär i början av lovet, på en helg å allt. meeeeen jag ska inte klaga, jag lever ju iaf.
nu blir det film, chips och cola. fint som fan.

/tävling/

tänkte vara med i en foto-tävling faktiskt, med temat vår bara för skojs skull :)
är men och tävlar med den här bilden
hos den här tjejen!

jag gör så mycket jag kan

känner att jag inte mår så jävla bra idag heller, orkar inte riktigt med någonting. så jävla skönt att det är påsklov snart iaf

fuck you bitch


fyfan vilken jävla dag. så trött på allt och alla just nu, ska nog gå och lägga mig å sura eller något. hejdå

klant-tilda är i farten igen!

Anonym om i taxin, i trappen, i hissen, i hallen jag faller, faller:
Hur sjutton tar du såna himla fina bilder?! :) Åhh vad dom var fina ! :D<3
11 April, 15:59
åh, asså jag blir så galet glad när jag får sådana fina kommentarer om mina bilder :D haha bara älskar när de trillar in sådana! så taaaack sötnos!



men nu är de såhär va, att de har hänt ganska mycket under min "bloggpause" den här veckan, så måste bara dra en av historierna här.

i torsdags så va jag ungefär såhääääääääääääääär mega superklantig - som vanligt.
jag åkte å hämtade emelie på hennes prao, stack till en kompis, som typ inte va hemma haha, så skulle vi sätta oss på cyklen igen å hon skulle skjutsa mig (S-M-A-R-T) å så va det en nerförsbacke där med massa grus och ni kan ju bara tänka er resten - en tand flög ut (tack gud för att de var min fula tand iaf <3) slog upp i stort sett hela mig, ben armar, händer å ansikte. haha såg helt sjuk ut! medans emelie stackarn stod bredvid mig och det såg allvarligt talat ut som om hon skulle förblöda eller något, blödde som sjutton ur hennes knä. men de gick väl ganska bra ändå med bägge två till slut :)
var bara så galet chockad när allt hände - de kom fram massa folk och hjälpte oss medans jag var helt borta, sen upp till akuten med mig, fick en ny tand! ååååh vad den är fin, nästan glad för att emelie trillade så jag slapp min gamla snea tand, nu har jag en ny å fin :D fast ska byta den till en "bättre" på fredag.

sjukt klantigt gjort, sjukt onödigt, och så mycket som jag är uppe på sjukan nu behöver jag nästan ett stamis kort ju. haha tror akut-tanterna börjar känna igen mig, inte bra!

lång text blev de visst, men var tvungen att berätta, nu blir de sängen. godnatt

passande bild osv.

i taxin, i trappen, i hissen, i hallen jag faller, faller

känner att jag har slut på ord typ, så bilderna får tala för sig själva idag







pluggar

sitter och pluggar, har gjort det hela helgen och det kommer fortsätta imorgon också - fyfan vad surt att jag aldrig göra mina grejer på lektionerna, blir alltid så långt efter ju.
aja, ska fortsätta har massa kvar, tror inte ens jag kommer hinna. suck

i'm gonna take the fight

sitter och käkar blåbärskexchoklad, dricker cola å glor på gossip girl! rätt så go fredag kväll ändå, är inte alls på humör för att göra ngt eller träffa ngn så det är superskönt att bara vara hemma :)


imorgon kommer iaf mina två små kusiner hit! dem ska sova här så jag får väl bli lite barnvakt åt dem, men det blir säkert kul ;) på söndag blir det till att hänga med några kompisar sen så flyttar jag till syrran i en vecka, hallelujha vad härligt det ska bli att komma hemifrån så länge ♥